Ugens Retter:

Gå ikke glip af vores lækre og varierede ugentlige menuer – se dem alle nedenfor!

Uge 35 / 26-31 august

Beef and broccoli stir-fry

i soyasauce med ris

Braiseret svinekæber

med kartoffelmos og bagte løg

Uge 36 / 2-7 september

Bagt laks

med hollandaise, pommes anna og spidskålsalat

Langtidsstegt kalvespidsbryst

med flødekartofler og grønne bønner

Uge 37 / 9-14 september

Pariserbøf (250g)

med pickles, kapers, løg, peberrod og æggeblomme

Stegt perlehøne

med estragonsauce, ristede kartofler og pastinakker

Uge 38 / 16-21 september

Bøf stroganoff

med champignoner og kartoffelmos

Fiskefrikadeller

med saucetatar, kartofler og kålsalat

Alle retter er tilgængelige i restauranten eller til at tage med hjem for kun 165 kr. per person.